Gratis e-book ‘Succesvol zijn als ondernemende professionals’ vol praktische tips

Via deze link kunt u het gratis e-book ‘Succesvol zijn als ondernemende professionals: meer resultaat met meer gemak en plezier’ aanvragen*. U ontvangt dan ook het gratis tweewekelijkse eZine Oei voor Groei! voor professionele dienstverleners die inspiratie en praktische tips willen om zakelijk en persoonlijk te groeien naar succes.

*Mocht u reeds abonnee zijn en het e-book nog niet ontvangen hebben, stuur dan een e-mail met als onderwerp: ‘gratis e-book’ naar info@oeivoorgroei.nl.

Dit is wat Femke Wessels van de CoachZaak over het e-book schreef:

Dank je wel voor je e-book. Ik heb het met veel interesse gelezen en ik wil je graag een groot compliment geven. Zowel de uitvoering, styling als de inhoud zijn heel professioneel opgezet. Los van de inhoud (of misschien wel juist door de inhoud) krijg ik het gevoel dat je het e-book met veel plezier en zorg hebt geschreven. Een aanrader. Je laat met de manier waarop je zelf met je bedrijf bezig bent een goed voorbeeld zien voor al die andere ondernemende professionals waarvan ik er zelf ook een ben.

Met ‘de ondernemende professional’ doel ik op de kleine ondernemer, freelancer en zzp-er werkzaam in de professionele dienstverlenende sector. Dat deze groep steeds groter wordt blijkt uit diverse trendonderzoeken. De Rabobank verwacht dat het aantal startende ondernemers in 2010 op 110.000 zal uitkomen. Naar verwachting groeit dit aantal in 2011 verder door tot meer dan 115.000. Een groot gedeelte van de startende ondernemers begint als ZZP’er. Inmiddels telt Nederland bijna 400.000 ZZP’ers. Zij bevinden zich vooral in de dienstverlening, de bouw en de gezondheidszorg.

Lees het 20 pagina’s tellende e-book met 9 wegwijzers en 20 praktische tips en maak van 2011 jouw jaar vol zakelijke en persoonlijke groei!

Geef een reactie