Zomeractie: 15% korting op ODC-meting

ODC_drijfverenGebruik de zomer om even stil te staan. Bij de dingen die je werkelijk wilt en kunt. Wil je beter inzicht krijgen in wat je van nature goed kan en energie oplevert? En weten wat je kwetsbare kracht is die onder druk leidt tot valkuilgedrag en energieverlies? Zodat je betekenisvolle keuzes kunt maken.

Doe de kort en krachtige ODC-meting.  In een coachsessie van anderhalf uur bespreek ik de resultaten met je en help ik je keuzes te maken in jouw specifieke context. Lees hier meer over de unieke ODC-meting.

“De ODC-meting is een waardevol en levenslang kado dat fungeert als kompas voor zowel werk als leven!”

Hoe zou het zijn waneer jij je potentieel ten volle benut en datgene doet wat je werkelijk wilt en kunt…

Vermeld bij je aanvraag de actiecode “ZOMER2017” en profiteer deze zomer van 15% korting*. Je betaalt tot 1 september 488 euro voor een ODC-meting, inclusief rapportage en een anderhalf uur durend coachgesprek. Normale investering is 575 euro.

*Het actietarief is alleen geldig voor nieuwe aanvragen via Oei voor Groei. De bedragen zijn excl. 21% BTW. Voor particulieren zijn de bedragen inclusief BTW.

Vraag hier een ODC meting aan met 15% korting

 

 

Geef een reactie