Missie en Visie

Klaar Voor De Wereld Van Nu En Straks?

Duurzame groei door verbinding van bewustzijn, inzicht en authenticiteit

Duurzaam betekent bestendig voor de toekomst.

  • Met duurzame groei en veranderingen in het kader van bedrijven en organisaties bedoelen we veranderingen die de organisatie op een hoger niveau brengen voor de langere termijn en dus niet alleen voor de korte termijn. Hierbij kijken we niet alleen naar het financieel- en procesperspectief, maar ook nadrukkelijk naar het klant- en medewerkersperspectief. Uiteindelijk gaat het om mensen.
  • Duurzaam in het kader van persoonlijke groei betekent een bestendige vergroting van zelfinzicht waardoor u beter in staat bent uw eigen keuzes te maken en te verankeren in een persoonlijke visie en daarmee uiteindelijk gelukkiger te leven.

Duurzame groei vraagt om bewustzijn, inzicht en authenticiteit

  • In onze visie vraagt de maatschappij meer en meer om duurzaam, authentiek en respectvol handelen vanuit vertrouwen en motiveren in plaats vanuit controle en sturen. Korte termijn denken, cosmetische aanpassingen en louter eigenbelang zijn in dit beeld niet meer toereikend.
  • Vergroting van bewustzijn en inzicht in de kern, het innerlijke zelf van mens en organisatie, is essentieel voor duurzame verandering! We zien nog teveel dat gedrag bepaald wordt door angst, rituelen en afweermechanismen.

Oei voor Groei wil bijdragen aan groei en balans in een respectvolle samenleving

  • Duurzame groei door bewust te zijn en te handelen vanuit eigen kracht, maar ook met oog voor korte termijn behoeften;
  • Authenticiteit van mens en organisatie, maar ook met oog voor wat de buitenwereld van ons vraagt;
  • Respect voor elkaars wensen, meningen en persoonlijkheden, maar ook met oog voor eigen belangen en drijfveren.

Vertrouwen en motiveren in plaats van controle en sturing…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>