Leidsche Rijn Synergieborrel 13 januari

Beste collega-ondernemer/professional,

Gelukkig nieuwjaar! Hierbij nodigen we je uit voor de eerste LR Synergieborrel, de Leidsche Rijn borrel nieuwe stijl! Deze zal plaatsvinden op vrijdag 13 januari 2011, van 17.00 uur tot 19.00 uur. Locatie is “de Hofdame Vleuterweide”, mooi gelegen aan het water in het nieuwe winkelcentrum Vleuterweide in Vleuten. Nieuw is dat we op iedere borrel ook een thema introduceren. Het ongedwongen karakter blijft, want uit de diverse gesprekken die we gevoerd hebben blijkt dat dit op prijs wordt gesteld. Meld je hier aan

Afgelopen jaar hebben we tot aan de zomer een Leidsche Rijn ondernemersborrel georganiseerd met wisselende opkomsten. Mede door het vertrek van een van de organisatoren – Antonet heeft afscheid genomen van het zelfstandig ondernemerschap – hebben wij gewikt en gewogen of we de ondernemersborrel voort wilden zetten. Onze conclusie is, dat ondanks dat er steeds meer Open Coffees, netwerkborrels en ontbijten georganiseerd worden, wij het gevoel hebben dat de Leidsche Rijn borrel nieuwe stijl een nog niet voldoende ingevulde behoefte kan invullen.

Als ondernemer in Leidsche Rijn zijn er veel kansen, we zitten op een ideale locatie midden in het land. Maar er zijn ook bedreigingen, de prijzen staan onder druk en werk wordt nogal eens uitgesteld. Daarnaast moeten de ZPers (zelfstandige professionals) zich staande houden in het “gure” klimaat. Afgelopen jaren heeft onze borrel ondernemers bij elkaar gebracht, waardoor zij zijn samen gaan werken of elkaar zijn gaan ondersteunen. Wij denken dat we door meer samenwerking er meer voor elkaar kunnen zijn. Voorbeelden waar aan je kunt denken zijn kruisbestuiving van kennis, contacten en diensten, maar ook bundeling van krachten in de facilitaire sfeer zoals huisvesting, gezamenlijke inkoop van contracten (zoals telefoon, internet ed.).

Hoe gaan we op 13 januari het jaar aftrappen? De eerste borrel staat in het teken van kennismaking en verbinding. Wat zijn onze gedeelde waarden/belangen/behoeften? Wat kunnen we voor elkaar betekenen? Hoe willen we dit organiseren?

Wie zien we als doelgroep? Als doelgroep zien we ondernemers en ondernemende professionals, werkzaam als zzp-er of in het kleinbedrijf, die openstaan voor delen van kennis, delen van netwerken, delen van faciliteiten en/of co-creatie.

Hoe verschilt de LR Synergieborrel van andere ondernemersborrels en coffees? Naast een platform voor informeel netwerken willen wij iets extra’s bieden: op een ongedwongen wijze faciliteren dat ondernemers de kracht van ‘delen is vermenigvuldigen’ ervaren. Deelname is gratis. We kiezen er (voorlopig) voor om de borrel zonder sponsoren te organiseren, dus de drankjes zijn voor eigen rekening.

Voel jij je aangesproken? Kom dan de 13e naar de eerste LR synergieborrel! We vragen je via deze aanmeldlink aan te geven dat je van plan bent te komen. Mocht je verhinderd zijn, maar wel op de hoogte willen blijven van toekomstige activiteiten, meld je dan hier aan voor de mailinglist.

Voel je vrij om deze uitnodiging bij potentieel geïnteresseerden onder de aandacht te brengen.

We wensen je een mooie start van 2012!

Han Franssen en Han Oei

5 thoughts on “Leidsche Rijn Synergieborrel 13 januari

 1. Dank voor jullie aanwezigheid bij de Leidsche Rijn Synergieborrel van afgelopen vrijdag! Ik heb de bijeenkomst als intiem, persoonlijk en gezellig ervaren.

  Belangrijker is hoe jullie de bijeenkomst ervaren hebben? Laat het ons weten!

  Hartelijke groet,

  Han & Han 🙂

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Beste allen,

  De borrel vrijdag vond ik heel prettig, zoals hierboven al gezegd, intiem en persoonlijk. Zelf heb ik maar een aantal van de hele groep gesproken. Jammer aan de ene kant maar meteen een goede reden om de volgende borrel er weer bij te zijn en verder kennis met iedereen te maken. En fijn aan de andere kant, de gesprekken die ik heb gehad waren persoonlijk en diepgaand en voelde goed.

  tot de volgende synergieborrel!

  warme groet,
  daphne

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Hallo,
  ik heb een paar leuke gesprekken gevoerd.
  Zeker de moeite waard. Nog niet iedereen gesproken, hoeft ook niet meteen de eerste keer wat mij betreft.
  Ik zou nog wel willen kijken wat we voor elkaar kunnen doen en ons daar meer op richten dat te kijken wat anderen voor mij kunnen doen.
  Tot de volgende keer.
  Bert

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Ik vond het een leuke, gemoedelijke bijeenkomst.
  Juist het kleinschalige heeft zijn charme.
  De bijdrage aan de inhoud was een beetje karig, maar volgens mij wilde iedereen deze keer bijkletsen en kennismaken.
  Zodra we elkaar langer kennen, zal het thema eenvoudiger uit te voeren zijn.
  Met vriendelijke groeten,
  Ingrid

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.