LR Synergieborrel 15 juni

Uitnodiging Leidsche Rijn Synergieborrel

Delen = Vermenigvuldigen in een ongedwongen sfeer

Waar? De Hofdame in Vleuterweide
Wanneer? Vrijdag 1 5 juni 16-19 uur
Aanmelding? Laat even weten dat je komt

 

Beste ondernemende professional,

Hierbij nodigen we je uit voor de LR Synergieborrel, de Leidsche Rijn borrel waar

‘puur’ ontmoeten en ‘delen = vermenigvuldigen’ centraal staat! De eerstvolgende zal plaatsvinden op vrijdag 15 juni 2012, van 16.00 uur tot 19.00 uur. Locatie is “de Hofdame Vleuterweide”, mooi gelegen aan het water in het nieuwe winkelcentrum Vleuterweide in Vleuten. Op iedere borrel introduceren we een thema. Het ongedwongen karakter blijft, aangezien dit door onze bezoekers op prijs wordt gesteld. Meld je hier aan

Thema voor 15 juni is Ondernemen & Financien. Rabobank Utrecht zal aanwezig zijn om met ons in gesprek te gaan over de praktische uitdagingen op het gebied van Financien & Verzekeren. Wij nodigen jullie uit om eigen ervaringen en uitdagingen met elkaar te delen.

Ook introduceren wij, naar aanleiding van een brainstorm met onze bezoekers, het ‘Podium’. Tijdens elke LR Synergieborrel krijgen 3 ondernemers elk 5 minuten het Podium om iets te delen. Dit kan een ‘pitch’ zijn, maar ook een ‘challenge’ waar hij/zij de aanwezigen vraagt om mee te denken. Interesse? Laat het ons weten.

Wat kan ik verwachten? De Leidsche Rijn synergieborrels worden als persoonlijk, intiem, inspirerend en, niet in de laatste plaats, gezellig ervaren. Lees hier enkele reacties van bezoekers.

Zin om kansen en bedreigingen met mede-ondernemende professionals in Leidsche Rijn te delen?  Afgelopen jaren heeft onze borrel ondernemers bij elkaar gebracht, waardoor zij zijn samen gaan werken of elkaar zijn gaan ondersteunen. Wij denken dat we door meer samenwerking er meer voor elkaar kunnen zijn. Voorbeelden waar aan je kunt denken zijn kruisbestuiving van kennis, contacten en diensten, maar ook bundeling van krachten in de facilitaire sfeer zoals huisvesting, gezamenlijke inkoop van contracten (zoals telefoon, internet ed.).

Wie zien we als doelgroep? Als doelgroep zien we ondernemers en ondernemende professionals, werkzaam als zzp-er of in het kleinbedrijf, die openstaan voor delen van kennis, delen van netwerken, delen van faciliteiten en/of co-creatie.

Hoe verschilt de LR Synergieborrel van andere ondernemersborrels en coffees? Naast een platform voor informeel netwerken willen wij iets extra’s bieden: op een ongedwongen wijze faciliteren dat ondernemers de kracht van ‘delen is vermenigvuldigen’ ervaren. Deelname is gratis. We kiezen er (voorlopig) voor om de borrel zonder sponsoren te organiseren, dus de drankjes zijn voor eigen rekening. Uit de ontvangen feedback hebben we vernomen dat dit juist op prijs wordt gesteld.

Voel jij je aangesproken? Kom dan 15 juni naar de LR Synergieborrel! We vragen je via deze aanmeldlink aan te geven dat je van plan bent te komen. Mocht je verhinderd zijn, maar wel op de hoogte willen blijven van toekomstige activiteiten, meld je dan hier aan voor de mailinglist.

Voel je vrij om deze uitnodiging bij potentieel geïnteresseerden onder de aandacht te brengen.

We hopen de 15e je te mogen verwelkomen!

Han Franssen en Han Oei

p.s. John van Trijp, dank voor het ontwerp van onze nieuwe logo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.