Privacy Verklaring ten behoeve van cliënten

Privacyverklaring Oei voor Groei 

Bij het verlenen van onze diensten in de coachpraktijk verwerken wij uw persoonsgegevens. Om u te informeren hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan hebben wij deze privacyverklaring opgesteld. Voorop staat dat wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan en dat we uw gegevens alleen zullen gebruiken en delen wanneer dit voor de afgesproken dienstverlening en/of gewenste informatievoorziening noodzakelijk of relevant is. Vertrouwen, zorgvuldigheid en transparantie zijn kernwaarden in onze dienstverlening.
 
Contactgegevens verwerkingsverantwoordelijke
De persoonsgegevens worden verwerkt door:

Han Oei, vennoot Oei voor Groei V.O.F. , KvK 62417975
Zilverschoonlaan 29 3452 AA Vleuten, 06-33794681, info@oeivoorgroei.nl
 
Verkrijgen van persoonsgegevens
Indien u gebruik maakt van onze diensten verstrekt u ons uw persoonsgegevens om u deze diensten te kunnen verlenen. Dat kan bijvoorbeeld tijdens een gesprek, via onze website, via email, telefonisch of op andere wijze. Ook kan het voorkomen dat wij uw persoonsgegevens verkrijgen via derden in het kader van het coachtraject.
 
Persoonsgegevens
Oei voor Groei verwerkt mogelijk de volgende categorieën van persoonsgegevens voor zover deze door u verstrekt worden:
·      NAW-gegevens
·      Contactgegevens, zoals e-mailadres en telefoonnummers
·      Geboortedatum en –plaats
·      Geslacht
·      Burgerservicenummer
·      Werkervaring
·      Pasfoto
·      Competenties en interessegebieden
·      Gespreksverslagen
·      Inhoud van communicatie
·      IP-adres 

Doeleinden
Oei voor Groei verwerktdeze persoonsgegevens voor diverse doeleinden, zoals:
·      Het onderhouden van contact;
·      Het bieden van een persoonlijk- en/of teamcoachtraject;
·      Een goede en efficiënte dienstverlening;
·      Beheer van het cliëntenbestand;
·      Het verrichten van administratieve handelingen, zoals planning;
·      Verbetering van de dienstverlening;
·      Rapporteren en analyseren voor verantwoording aan opdrachtgevers en de verbetering van de dienstverlening;
·      Facturering;
·      Innen van gelden en het nemen van incassomaatregelen;
·      Marketing;
·      Nakoming van wettelijke verplichtingen;
·      Het voeren van geschillen;
·      Het kunnen aanbieden van gepersonaliseerde advertenties en informatie op de website (zie ook de tekst onder het kopje profilering).
 
Waarop is de verwerking gebaseerd
Uw persoonsgegevens worden verwerkt om uitvoering te geven aan de overeenkomst met u met betrekking tot het coachtraject. Ook kunnen uw persoonsgegevens worden verwerkt om te kunnen voldoen aan een wettelijke verplichting, zoals bijvoorbeeld verplichtingen op basis van het fiscaal recht.
 
Tevens verwerken wij persoonsgegevens voor de hieronder genoemde gerechtvaardigde belangen:
 
·      De verbetering van haar diensten;
·      De bescherming van haar financiële belangen;
·      Beveiliging en het beheer van haar systemen.
 
Indien persoonsgegevens worden verwerkt op grond van toestemming, zal dat afzonderlijk worden gevraagd.
 
Verstrekking aan derden
In het kader van onze dienstverleningkunnenpersoonsgegevens worden verstrekt aan derden. Voor de hiervoor genoemde doeleinden kan gebruik gemaakt worden van diensten van derden, zoals onze IT-leveranciers, testbureaus of andere derden die worden ingeschakeld bij het coachtraject. Deze derden mogen uw persoonsgegevens ook slechts verwerken voor de voornoemde doeleinden. Uw persoonsgegevens zouden ook verstrekt kunnen worden in het kader van een wettelijke verplichting of rechterlijk bevel.
 
Doorgifte van uw gegevens buiten de EER
De EER is de Europese Economische Ruimte, bestaande uit de landen van de Europese Unie, Liechtenstein, Noorwegen en IJsland. Uw persoonsgegevens kunnen buiten de EER worden verwerkt wanneer wij gebruik maken van een cloudprovider buiten de EU. Daarvoor zullen concrete waarborgen op grond van de wet getroffen worden.
 
Daarnaast kunnen uw gegevens door derden buiten de EU worden opgeslagen wanneer gebruik wordt gemaakt van Google Analytics, LinkedIn of Facebook in het contact met u. Deze partijen zijn “EU-VS Privacy Shield” gecertificeerd, zodat zij zich zullen houden aan de Europese privacyregelgeving.
 
Hoe lang wij uw gegevens bewaren
Uw persoonsgegevens zullen niet langer worden bewaard dan noodzakelijk voor de doeleinden die in deze privacyverklaring zijn genoemd. Dit betekent dat uw persoonsgegevens bewaard worden zolang zij nodig zijn om de betreffende doelen te bereiken.
 
Bepaalde gegevens moeten wel langer bewaard worden, omdat wij ons moeten houden aan wettelijke bewaarplichten, zoals de fiscale bewaarplicht.
 
Hoe wij uw gegevens beveiligen
Wij vinden het belangrijk dat uw persoonsgegevens zijn beveiligd tegen verlies of onbevoegde toegang van uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij passende beveiligingsmaatregelen genomen.  
 
Profilering
Van de informatie die over u wordt verzameld worden kunnen gedragsanalyses gemaakt worden. Dit doen wij om onze dienstverlening te kunnen verbeteren en om terugkoppeling en advies te kunnen geven aan opdrachtgevers door middel van anonieme rapportages.
 
Daarnaast combineren wij mogelijk de persoonsgegevens die afkomstig zijn uit de verschillende bronnen, om u gepersonaliseerde aanbiedingen en informatie aan te kunnen bieden.
 
Cookies
Op de website worden cookies gebruikt om de online dienstverlening te verbeteren. Via cookies worden uw IP-adres en de systeeminformatie van uw apparaat verwerkt. Voor meer informatie over deze cookies kunt u onze cookieverklaring raadplegen.
 
Uw rechten
U heeft het recht om ons een verzoek te doen tot inzage van uw persoonsgegevens. Na ontvangst van uw verzoek ontvangt u binnen 1 maand een overzicht van uw persoonsgegevens. Indien daaruit onjuistheden blijken kunt u verzoeken uw gegevens aan te passen, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen.
 
Ook kunt u onsverzoeken om overdracht van uw persoonsgegevensof kunt u bezwaar aantekenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens vanwege bijzondere persoonlijke omstandigheden.
 
Vragen over deze privacyverklaring of een verzoek over de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u sturen naar:
 
Oei voor Groei
Zilverschoonlaan 29, 3452 AA Vleuten, 06-33794681, info@oeivoorgroei.nl
 
Als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens laat dit dan vooral aan ons weten. Mocht u er met ons niet samen uitkomen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.
 
Wijzigingen privacyverklaring
Deze privacyverklaring kan door ons worden aangepast. Nieuwe versies worden altijd op de website gepubliceerd. Wij raden u daarom aan om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u op de hoogte blijft van wijzigingen.
 
Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 24 mei 2018.