Gratis loopbaanadvies / coaching 45-plussers

Ben je een werkende 45-plusser en denk je wel eens na over het vervolg van je loopbaan?

Vraag je je wel eens af hoe jouw huidige werk er de komende jaren uit zal zien? Hoe kun jij meer plezier, voldoening en zingeving ervaren? Kun je jouw huidige werk tot de nieuwe AOW-leeftijd volhouden? Bestaat het werk dan nog wel? Zou je misschien niet iets heel anders willen? Wat zijn dan de mogelijkheden? En welke stappen moet je dan nemen?

Het Ontwikkeladvies is een persoonlijk coachprogramma dat je de mogelijkheid biedt om met een professionele loopbaanadviseur/coach, zonder verplichtingen, over dit soort vragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken.

Je gaat kort en krachtig aan de slag gaat met de volgende onderwerpen:

  • hoe zit het met mijn huidige loopbaan en arbeidsmarktpositie?
  • wat zijn mijn competenties, drijfveren, waarden en ontwikkelpunten?
  • waar liggen mijn persoonlijk kansen op de arbeidsmarkt, nu en op de langere termijn?
  • wat wil ik in de toekomst met mijn loopbaan?
  • wat heb ik te doen om dit toekomstbeeld te realiseren?

De al meer dan 60 trajecten die ik in het kader van deze subsidieregeling heb mogen doen hebben geleerd dat in slechts 4 uur coaching al veel bereikt kan worden. Lees hieronder enkele ervaringen. 

profile-pic
Alide Parera Maatschappelijk werker
profile-pic
Patrick Philipse Projectleider
profile-pic
Judith Glissenaar design fashion
profile-pic
Irene de Beer medewerkster servicedesk
profile-pic
Peter Molenaar Voorman
profile-pic
Peter Jongbloed Werkvoorbereider
profile-pic
Marjan Wijnalda Vestigingsmanager/coach
profile-pic
Joost Ondernemer
profile-pic
Miriam Sturkenboom Arbo preventiemedewerker
profile-pic
Pieter Hofland Directeur
profile-pic
Anoniem
profile-pic
Anoniem Coordinator naschoolse activiteiten
profile-pic
Anoniem pastoraal werkster

De coachingssessies met Han hebben mij veel opgeleverd. Han was in staat om de juiste factoren uit mijn verhaal te filteren. Dit leverde een helder beeld op in welke richting ik moet gaan zoeken qua baan, maar ook aan welke voorwaarden deze functie qua werkinhoud en werkomstandigheden zouden moeten voldoen. Han heeft mij naast bovenstaande inzichten ook praktische tips gegeven, waardoor ik vol vertrouwen mijn zoektocht ben gaan vervolgen. Ik geloof aan de hand van mijn ervaring met Han, dat hij bekwaam is op diverse terreinen van coaching. Ten aanzien van mijn hulpvraag, zou ik Han ten zeerste aanbevelen aan mensen die net als ik zoekende zijn op gebied van loopbaanontwikkeling.

Door samen in mijn spiegel te kijken en uitdagende kritische vragen te stellen, drong Han snel door tot de kern; dat leidde voor mij tot nieuwe inzichten. Daardoor ben ik weer een stuk sterker geworden! Bedankt Han, voor de inspirerende gesprekken!

Heel fijn, aandacht voor jezelf. de luxe van een paar uur samen brainstormen over je toekomst, mogelijkheden en aanpak.

Neem de luxe om tijd & aandacht aan jezelf te besteden. start een nieuwe levenfase met enthousiasme, we hebben nog jaren te gaan!

Wil je een eye-opener, een nieuwe push voor de verstoffende toekomst, een mogelijke groei? Ga dan naar Han Oei...

Leerzaam, leuk, hij brengt je weer naar de kern.

Ik heb veel aan de aanpak van Han gehad, ik zat op het moment in een conflict situatie waar ik niet uit kwam. Hij heeft mij laten zien hoe je dit op een juiste mannier aanpakt.

Han Oei heeft mij in dit coaching traject helderheid en duidelijkheid gebracht in de stappen die ik ga nemen. Hij geeft concrete tools, is betrokken als mens en als coach.

Het doet me goed met Han het prachtige heden te ontleden op zoek naar de voor mij best passende stappen richting een nog mooiere toekomst.

Han is in staat snel te ontdekken waar jij toekomst gericht aan kan werken en neemt de tijd om jezelf te laten inzien hoe!

Han is een hele heldere spiegel! Heb er veel aan gehad.

Een prachtige kans als je al lange tijd aan het werk bent om weer eens echt even stil te staan bij en na te denken over wat je wilt. Han Oei is een zeer goed luisteraar en observator, die de juiste vragen weet te stellen om je hier mee op weg te helpen.

Ik vond het bijzonder dat Han niet een standaardtraject heeft, maar in de sessies heel goed zag wat ik op dat moment nodig had en daar heel effectief op aansloot...

Han heeft een bijzonder vermogen om aan te sluiten waar je bent, je te confronteren met jouw aandeel in een problematische situatie en samen op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden in gedrag of houding.

Grijp je kans en laat je gratis adviseren en coachen. Want vanaf 1 januari 2019 geeft minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid iedere werkende 45-plusser de mogelijkheid gratis loopbaanadvies te krijgen ter waarde van €600. 

Dit aanbod geldt zolang het subsidieplafond nog niet bereikt is en mijn agenda het toelaat. Na een tijdelijke stop wegens overvolle agenda is er weer plaats. Advies is niet te lang te wachten met aanmelding gezien de grote belangstelling.

Je hebt geen toestemming van je werkgever nodig en je hoeft zelf niets voor de subsidieaanvraag te doen. Deze wordt geheel voor jou verzorgd.

De enige voorwaarden waar je aan moet voldoen:

  • je bent 45 jaar of ouder
  • je bent minimaal gemiddeld 12 uur in de week werkzaam als werknemer, ambtenaar of zzp'er.
  • je bent niet vanwege ziekte verhinderd om je werk te doen
  • je valt niet onder een ontslag- of reorganisatieregeling

Vraag meer informatie aan via het aanvraagformulier hieronder.

Neem contact op wanneer je als werkgever geïnteresseerd bent om deze mogelijkheid aan te bieden aan je werknemers die binnen deze doelgroep vallen. Je krijgt dan tevens informatie over de mogelijkheden van een gratis training Ontwikkeladvies voor leidinggevenden

Meer weten over gratis loopbaanadvies/ coaching voor 45plussers?

Ik ontvang graag meer informatie en voldoe aan de volgende voorwaarden:

• Ik ben 45 jaar of ouder

• Ik ben minimaal gemiddeld 12 uur in de week werkzaam als werknemer, ambtenaar of zzp’er.

• Ik ben niet vanwege ziekte verhinderd om mijn werk te doen

• Ik val niet onder een ontslag- of reorganisatieregeling

Lees hier over andere vergoedingsmogelijkheden wanneer je niet tot de doelgroep behoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.