Klantervaringen

Missie van Oei voor Groei is om mensen en organisaties op weg te helpen naar een voor hen betekenisvol en lonkend perspectief. Zodat zij meer impact en resultaat ervaren met minder moeite en meer plezier, voldoening en zingeving...

Laat je inspireren door de ervaringen van cliënten en opdrachtgevers...

Teamontwikkeling

profile-pic
Caroline van Weert directeur Stichting Miletus
profile-pic
Richtsje Samplonius CIO Veiligheidsregio Utrecht
profile-pic
Jaap Patist Hogeschool Docent
profile-pic
Marieke Griffioen Professional trainer | adviseur | coach

Met mijn coachvraag vroeg ik ondersteuning bij het omgaan met complexe communicatie en machtsverhoudingen in mijn werksituatie voor mijzelf en voor mijn team. Han verstaat de kunst om op een elegante en begripvolle wijze, snel tot de essentie van het probleem te komen. Wat scheef is, trekt hij in balans. De oplossingsrichtingen die hij aanreikt zijn gevoelsmatig direct herkenbaar en worden uitgelegd in concrete (gedrags-)adviezen. Ik heb het als enorm waardevol ervaren.

Han, wat jou goed maakt is dat je tegelijk heel leidend en dienstbaar kunt zijn aan de groep. Je bent er, faciliteert, maar zorgt er steeds voor dat het niet over jou gaat. Dat vind ik heel knap.

Ik kan Han Oei van harte aanbevelen voor zowel teams als individuen om inzicht te krijgen in het functioneren, de onderliggende theorieën en hoe hier op een effectieve manier mee om kan worden gegaan. Ik heb er veel van opgestoken.

Als collega-trainer en -coach en intervisiepartner heb ik achter Han’s eerste-indruk-humble- voorkomen een authentiek, zuiver en ook grappig mens leren kennen met indrukwekkende coach- en trainerskwaliteiten. Han combineert zijn kernkwaliteiten zachtheid en zakelijkheid tot evenwichtig trainer- en coachvakmanschap, waarmee hij in in alle situaties, euforie of ongemak, vertrouwt op zijn intuitie en kennis en de beweging in gang zet die nodig is. Hoe hij dit doet, dat weet ik niet precies, het lijkt op een liefdevolle, doch stevige U-turn waarna hij precies bij datgene uitkomt wat er toe doet. Je gaat met Han op een onbekend avontuur, waarbij je altijd komt waar je hoort te zijn. Dit maakt Han voor mij tot een inspirerende en betrouwbare partner, om mee samen te werken en te sparren.

Groeien als team?

Meer Impact én Werkgeluk door verbinden van het aanwezig potentieel met de opdracht/taak

Leiderschaps- en Loopbaanontwikkeling 

profile-pic
Jurgen Suurmeijer Treasury Director
profile-pic
Kim Public Affairs & Communicatie
profile-pic
Henk de Vrind Head of Cards and E-commerce
profile-pic
Els Overkamp Hoofddocent | Onderzoeker Hogeschool
profile-pic
Mohamed L'arbi Zoubir Senior Employee Risk Management
profile-pic
Astrid de Regt Teamleider | Coördinator | Docent
profile-pic
Mark Pertijs Lecturer | Ondernemer
profile-pic
Richard Greil Co-Founder & advisor at Return on Projects | Project Delivery Manager at FIS
profile-pic
Yoni Shem-Tov Opleidingsmanager Hogeschool
profile-pic
Mirjam Kokenberg Hogeschooldocent & Apotheker
profile-pic
Maurijn Kloek Business analyst
profile-pic
Hans Werker Manager of Education
profile-pic
Saskia van Dam Studieadviseur
profile-pic
Bart Wagemakers Hogeschooldocent
profile-pic
Alard Joosten Trainer/adviseur Onderwijs
profile-pic
Wil Muts Commerciële Relatiemanager
profile-pic
René Bullinga Hogeschooldocent
profile-pic
Marlies Bos Hogeschooldocent
profile-pic
Cees Meijer Hogeschooldocent
profile-pic
Jaap Patist Hogeschool Docent
profile-pic
Jerome Mougin Manager L'Oreal
profile-pic
Paul Salverda Docent Hogeschool Utrecht
profile-pic
RvdH Docent Hogeschool Utrecht
profile-pic
Frits Poutsma Teamleider Hogeschool Utrecht
profile-pic
Carlijn Ritzen Senior consultant GfK
profile-pic
Laila Surstedt
profile-pic
André
profile-pic
Michael Makowski Hogeschool docent
profile-pic
Maarten Luijf Senior Business Consultant
profile-pic
Margriet Biemans Hogeschooldocent
profile-pic
Rieshma Ramsoedh-Badloe Board member Hindu Council & Hogeschooldocent
profile-pic
Erik Verzantvoort Zelfstandig ondernemer
profile-pic
Ingrid Dekker Bestuurskundige
profile-pic
Roland Kerchman Beheerder Wonen de Alliantie
profile-pic
Walter van Amerongen Nieuwsredacteur
profile-pic
Mick Mourits Zelfstandig ondernemer
profile-pic
Angele Verkaaik Trainer | coach | supervisor | Hogeschooldocent
profile-pic
Marloes Jager Redactie-coordinator
profile-pic
Ilya Broekhuizen Digital Innovation & Transformation Manager
profile-pic
Fargo Hilberts Group Treasury Manager
profile-pic
Bart Poot Sociaal ondernemer | Hogeschool docent
profile-pic
Anoniem

Met zijn openhartige en doortastende coachingstijl laat Han je weer beseffen hoe het is om naar je gevoel en je hart te luisteren. Met verschillende methoden stimuleert en ondersteunt hij je zoektocht naar waar je kracht ligt en wat je innerlijke drijfveren zijn om uit het leven te halen wat jij wilt. Han heeft mij enorm geholpen me weer te richten op dat wat voor mij echt van waarde is, te herkennen wat mijn kwaliteiten zijn, en te ontdekken wat ik echt wil bereiken en dat te vormen tot een persoonlijke visie. Enkele kernwoorden die Han kenmerken: deskundig, alle ruimte, reflectief, open, relativerend, goedlachs, creatief.

Hoe fijn is het als iemand erin slaagt om je meer verbinding met jezelf en de mensen om je heen te laten krijgen? Dat geluk heb ik gehad! Met dank aan Han – zijn rust, de veilige omgeving die hij creëert, vragen en oefeningen – waardeer ik meer wie ik ben en durf dat meer te laten zien. En wat een positieve energie, inzicht, zelfvertrouwen en zin om nieuwe dingen op te pakken geeft mij dat! Het voelt alsof ik op een trein ben gestapt die eerst rustig begon te rijden, maar nu vaart heeft gekregen. En ik pieker er niet over om uit te stappen. Heerlijk!

Met Han inspirerende gesprekken gevoerd over het vervolg van mijn zakelijke carrière, hetgeen ik wil betekenen voor mijn familie en vrienden, mijn maatschappelijke ambities en wat ik persoonlijk verder uit het leven wil halen. Heeft mij prima geholpen om hierover een beeld te vormen en nieuwe energie te vinden voor de toekomst. Complimenten aan Han.

Han laat je op een effectieve, professionele maar bovenal prettige wijze inzien wat de kern van jouw vraagstuk is en wat je zelf al in huis hebt om daar een antwoord op te formuleren. Het is verrassend om (opnieuw) kennis te maken met eigen kwaliteiten en drijfveren en deze positief weten in te zetten.

Op advies van een collega ben ik bij Han terechtgekomen en heb ik in januari-maart 2018 een coachingstraject bij hem gevolgd i.v.m. mijn oriëntatie op een volgende stap in mijn loopbaan. Ik ben zeer te spreken over de persoonlijke aanpak van Han. Hij heeft mij niet alleen rust gegeven, maar ook veel inspiratie richting mijn 'lonkend perspectief'. Dat heeft mij zowel zakelijk als privégeholpen. Ik kan Han dan ook van harte aanbevelen!

Het was prettig om door gesprekken met Han Oei inzicht te krijgen in mijn eigen handelen en gedachtenpatronen. Zijn kennis van zaken en vertrouwen droegen bij aan succes van het traject dat we hebben doorlopen.

Han is een deskundig en veelzijdig coach en bovenal een betrokken mens. De sessies met hem hebben mijn inzicht in mijn eigen gedrag vergroot en me HANdvatten gegeven die van blijvende waarde zijn voor mij persoonlijk en voor de wijze waarop ik mijn werk uitvoer.

Han is a coach that has the capacity to truly inspire and stimulate people to find and navigate towards their own destiny. He is an involved and humble person with the ability to re-frame perspectives that make you consciously aware of your feelings, thinking and behavior. His integrity makes you feel appreciated and taken seriously.

Han weet in no time tot de kern van de uitdaging te komen. Hij weet bewustzijn en gevoel te verbinden en je te begeleiden naar concreet handelingsperspectief. Bedankt!

Han heeft de kwaliteiten om als coach snel de kern van het probleem zichtbaar te maken. Op een prettige en integere manier heeft hij mij de spiegel voor gehouden. De heldere en praktijkgerichte opdrachten zorgden ervoor dat ik direct kon ervaren hoe mijn gedragsverandering aanvoelde. Ik sta nu rustiger en steviger in mijn werk en mijn balans werk-privé is sterk verbeterd. Echt top!

Han is een zeer effectieve coach. Met scherpte en inzicht weet hij in ieder gesprek snel tot de kern te komen wat altijd weer tot nieuwe, soms verrassende inzichten leidt.

Daarnaast maakt hij gebruik van de ODC meting waarin competenties en drijfveren met elkaar in verband worden gebracht. Dit heeft mij een veel beter beeld gegeven van mijn werkelijke kwaliteiten en drijfveren.

Han maakt waar wat hij belooft: persoonlijke groei.

Ik heb Han leren kennen als een kundig coach. Door zijn coaching is mijn werk-thuis balans meer in evenwicht gekomen.

In eerdere coachingsessies ben ik nog nooit zo goed begeleid als door Han. In slechts vijf sessies heeft hij de basis weten te leggen voor mijn persoonlijke visie die zijn weerslag heeft op zowel mijn werk als priveleven. Met perfect bij het onderwerp passende oefeningen wist hij me steeds te raken en kwam ik dichter bij de kern. Hier kan ik mee verder en heb ik houvast voor de toekomst.

Han heb ik ervaren als een zeer deskundige en betrouwbare coach. Hij is scherp, denkt out-of-the-box en kan snel analyseren. Door middel van praktische oefeningen is hij in staat om jou bekende en moeilijke situaties op een andere wijze te ervaren en vervolgens op te lossen. Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Deskundige, Creatief

Han Oei heeft mij begeleid als coach binnen mijn werk als projectleider in loondienst van een grote onderwijsorganisatie en vervolgens bij de start van mijn eigen bedrijf. Han stelde nadrukkelijk mijn coachvragen centraal in het gehele traject. Afhankelijk van mijn vragen gaf hij mij input om te spiegelen en te reflecteren en om van daaruit tot oplossings-richtingen te komen. Han gebruikte daarvoor visualisaties, huiswerkopdrachten, zijn eigen ervaring en handige literatuurbronnen. Ik heb zijn werkwijze ervaren als to the point, heel concreet en ook met de nodige relativering en humor. Mede dankzij de coaching van Han voelde ik mij gesteund in de stappen die ik heb gezet in mijn loopbaan.

Han kan, door je enkele goede vragen te stellen, jezelf de antwoorden laten inzien. Een snelle manier van coaching die mij enorm geholpen heeft. Zowel in de coaching als daarna met nieuws items is hij inspirerend, motiverend en probleem oplossend.

Han is een prima coach: hij luistert goed, is oprecht en confronterend op een aangename wijze. Hij denkt mee en heeft verstand van het complexe werkterrein HBO. Levert maatwerk. Van harte aan te bevelen!

Han is a coach who can make you feel comfortable because of his quiet personality, but also does not avoid to use his skills to confront you with your own choices and behaviour. Because of his knowledge and experience I was presented for some very usefull models to clarify some processes I was in, models which I still use. I got some real new insights which actually did help me in my decisions and my feeling of being in charge. Thanx Han

Mijn ervaring met Han Oei bondig samengevat:
Van introspectie, kundig en effectief
naar een concreet perspectief

Ik kan Han Oei van harte aanbevelen voor zowel teams als individuen om inzicht te krijgen in het functioneren, de onderliggende theorieën en hoe hier op een effectieve manier mee om kan worden gegaan. Ik heb er veel van opgestoken.

Han heeft mij laten ontdekken wie ik werkelijk ben. Met naam een creative persoon en niet een prater. Mijn kracht is creëren en niet presenteren! Han heeft mij ook geleerd dat ik keuzes moet maken over wat ik doe(op mijn werk en privé) waar mijn creativiteit uit kan. Zo heb ik voor het eerst mijn laatst beoordelingsgesprek gefocussed op mijn kwaliteit, en heb ik voor het eerst alleen maar complimenten gekregen…. Leuk, efficiënt, en vreedzaam! Ik heb ook vele nieuwe projecten voor mijn toekomst als fransman in Nederland!

Han is een professionele coach die goed het “mijn en dijn”” kan scheiden en mij als coachee inzicht verschafte in eigen handelen en mijn effect op anderen. Prettig hierin is zijn persoonlijke stijl en inleving in de dynamiek van organisaties door zijn zakelijke ervaring en zijn toepassing van diverse coachingsvormen (gespreksstijlen en voice dialogue) welke maakte dat ik (zelf ook opgeleid als coach) mij goed begeleid voelde.

Han is een zeer betrokken coach die weet hoe hij een veilige sfeer kan creeren. Hij wist in korte tijd naar de kern van mijn problemen te komen, en moedigde me aan om mijn dromen waar te maken. Ik heb van hem geleerd meer naar mezelf te luisteren, en dat doe ik inmiddels ook, en ik zie dat ik mijn intuitie kan vertrouwen. Ik kijk terug op een succesvolle coaching.

In de afgelopen periode heb ik een professionaliseringstraject gevolgd bij mijn werkgever. Een onderdeel hiervan betrof coaching. Op zich had ik hierom niet gevraagd, het hoorde echter bij het totaalpakket. De persoon van de coach echter en zijn aanpak vanaf het eerste moment hebben over de drempel geholpen. Voor mij is het nut van coaching op het werk zichtbaar gemaakt. Door gesprek, maar ook door oefening, werden mij mijn eigen aanpak, drives, verlangens ed zichtbaar gemaakt. Dat helpt mij bij het zoeken en vinden van een vizier op de toekomst.

Ik vind Han iemand die precies de goede vragen op het goede moment kan stellen en je daarmee zelf laat uitvinden hoe de dingen in elkaar zitten. Of die iets zegt waarmee je de stap verder zet die je zelf alleen net niet kan maken. Ook ziet hij de dingen scherp, de essentie en niet de details of de minder relevante issues. Kortom, werken met Han is motiverend, inspirerend en geeft je de vrijheid om zelf aan te geven waarmee je aan de slag wilt.

Onlangs heb ik deelgenomen aan een persoonlijk coachingstraject. Een beetje sceptisch nam ik deel, wars van te zweverige benadering en ook met het idee inmiddels toch wel genoeg levenservaring te hebben?
Het is dan ook een enorm compliment voor Han Oei dat hij al tijdens het eerste gesprek de kern van het probleem door het stellen van de juiste vragen boven tafel wist te krijgen. In de daaropvolgende sessies kwam ik iedere keer weer thuis met iets om over na te denken en waar nodig te veranderen aan mezelf. Dit in een voor mij precies goede verhouding tussen down to earth en een wat meer spirituele benadering.
Nu is het coachingstraject ten einde en nog steeds heb ik veel baat bij de dingen die zijn besproken en de adviezen die ik kreeg.
Ik kan Oei voor Groei dus bij iedereen aanbevelen.

Hij biedt vrijheid, maar ondertussen structureert hij op een logisch, niet vervelende manier, waardoor het leerproces optimaal zijn kans kreeg bij mij. Het coachtraject is een cadeau geweest. Het heeft mij erg veel geleerd en een nieuw stukje zekerheid gegeven.

Het was voor mij een zeer effectief coachingstraject, waarbij ik vanuit een ‘bijna-burnout’ begeleid werd naar volledig herstel, zodat ik weer voor 100% aan de slag kon. De coaching sloot goed aan bij mijn beleving en behoeften en Han was een gesprekspartner die op het juiste moment de juiste dingen gezegd (en gedaan) heeft. Zijn manier van coachen is zeer sensitief, goed gestructureerd en heeft zeer waardevolle uitkomsten opgeleverd.

Han heeft als coach de gave om een ander heel dicht bij zijn gevoel te brengen en daarmee keuzes te laten maken die met het verstand alleen niet te maken zijn. Op die manier heeft hij in een paar coachings-gesprekken niet alleen de essentie al te pakken, hij weet de ander ook zelf tot zijn eigen oplossingen te brengen. Eigenlijk doet Han precies datgene wat je van een goede coach mag verwachten: hij geeft vertrouwen, bevestigt de ander in zijn kracht, motiveert en laat de ander zelf de vanzelfsprekendheid van een bepaalde oplossing ontdekken. De coaching door Han heeft mij zeer zeker bevestigd in iets wat ik eigenlijk onbewust al wist: de rol van trainer/adviseur past mij heel goed!

Hij weet vanuit zijn hoofd en zijn hart wat nodig is in een begeleidingstraject. Han kan goed momenten van rust in bouwen tijdens de begeleidng, waardoor ik echt de betekenis van bepaald belemmerend gedrag of een gevoel bij me zelf heb leren herkennen en een plek heb kunnen geven. Ik heb leren kijken wat ik kan, waar de mogelijkheden liggen vanuit het voeren van een dialoog met anderen.

Hele fijne coachinggesprekken gevoerd met Han. Interessant te zien hoe hij met gemak een praktijksituatie giet in een conceptueel model. Veel geleerd hiervan, m.n. meer kennis en inzicht via dergelijke modellen leiden tot (meer) bewustwording t.a.v. van je eigen handelen en mogelijke gevolgen daarvan. Han is een prettige persoonlijkheid, en heeft oprecht aandacht voor je verhaal.

Ken Han al vele jaren, nu ook een jaar als jobcoach. Han's benadering is professioneel. Door zijn kennis weet hij de kern makkelijk te vinden en stuurt daarbij naar werkbare oplossingen. Zijn werkwijze beschrijf ik als discreet, betrouwbaar en daarnaast ook confronterend in de goede zin des woords.

Han is een kei in speedcoaching. Hij verstaat niet alleen de kunst om binnen 7 minuten straight to the point te komen, ook weet hij fijntjes ratio, bewustzijn en gevoel op één lijn te brengen. Het was een verfrissende ervaring met hem te werken!

Mijn coaching afgesloten met Han Oei, een zeer betrokken en charismatische man die snel begrijpt waar de schoen wringt, persoonlijke zaken die invloed hebben snel doorheeft. Door mij een spiegel voor te houden op de juiste plaats heb ik snel veel geleerd van Han. En ben nu in slechts 6 sessies veel effectiever in mijn leven/werk geworden. Ik zou Han Oei dan ook iedereen aanraden die effectief coachen wil!!

Han Oei was een goede coach voor mij. Al bij de eerste sessie wist hij tot de kern van de zaak door te dringen. Met behulp van zijn begeleiding kreeg ik goed inzicht in mijn eigen gedragingen. Hij is snel, behendig en betrouwbaar in zijn werk.

Han is flexibel en heeft een persoonlijke aanpak met alleen als doel, de client daadwerkelijk op weg te helpen.
Hij luistert aandachtig, en kijkt recht in je hart.
Daar leest hij precies af wat je nodig hebt, om vervolgens bewust te maken hoe je actie kunt ondernemen.
Van harte aan te raden, voor een ieder, die dichter bij zichzelf wilt komen.

Han is naar mijn idee een zeer capabele en betrokken coach die op bescheiden wijze aansluit bij de coachee en de vraag. Goede mix van zakelijkheid en resultaatgerichtheid èn aandacht voor meer persoonlijke en spirituele aspecten.

Han bood gedurende het coachingstraject concrete inzichten en handvaten waar ik echt iets aan had, zowel in mijn privéleven als in mijn werk. Daarnaast slaagt Han er goed in om een veilige omgeving te creëren, waardoor ik open en eerlijk durfde te zijn.

Han is een zeer deskundige en inspirerende coach die mij verhelderende inzichten heeft gegeven - zowel werk als privé - waardoor ik in vol vertrouwen stappen vooruit kan doen. Hij verstaat de kunst om je te laten voelen wie je echt bent en wat je unieke kracht is.

Han Oei's gevatte vragen, geduld en pakkende visualisaties zijn mij absoluut bijgebleven

Ik kan Han van harte aanbevelen! Ik heb Han ervaren als een man met een goed empathisch vermogen, wat hij heel goed combineert met kennis en tools om te coachen. Dit gaf mij een vertrouwd gevoel en heeft me echt geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling met het maken van balanskeuzes in werk en privéleven.

Han is enthousiasmerend, meedenkend en stimuleerde mij in het zetten van stappen. Hij heeft een open houding, begrijpt en doorgrondt goed waar het echt om gaat en heeft een milde houding, wat hem tot een hele prettige coach maakt. Je kan merken dat hij put uit jarenlange ervaring, waardoor hij per sessie goed kan inspelen op de coachingsvraag en altijd goede methodes inzet om daar een helder antwoord op te krijgen binnen de sessie.Ik kijk met een goed gevoel terug op dit traject!

Meer impact én Werkgeluk?

Zet de vervolgstap op basis van wat jij écht wilt en kunt!

Preventie- en Reintegratie

profile-pic
Marianne Broersma Bedrijfsarts
profile-pic
Michael Makowski Hogeschool docent
profile-pic
Hans Werker Manager of Education
profile-pic
Mirjam Kokenberg Hogeschooldocent & Apotheker
profile-pic
Marlies Bos Hogeschooldocent
profile-pic
Laila Surstedt
profile-pic
Ria Mulder Hogeschoolmedewerker
profile-pic
Anoniem Docent

Han kan binnen enkele gesprekken iemand weer de regie over zichzelf laten terugpakken en doet dit op een speelse manier en met respect voor de clienten, waardoor mensen zich op hun gemak voelen en grote sprongen maken in inzicht in zichzelf en met een duurzaam effect

Het was voor mij een zeer effectief coachingstraject, waarbij ik vanuit een ‘bijna-burnout’ begeleid werd naar volledig herstel, zodat ik weer voor 100% aan de slag kon. De coaching sloot goed aan bij mijn beleving en behoeften en Han was een gesprekspartner die op het juiste moment de juiste dingen gezegd (en gedaan) heeft. Zijn manier van coachen is zeer sensitief, goed gestructureerd en heeft zeer waardevolle uitkomsten opgeleverd.

Ik heb Han leren kennen als een kundig coach. Door zijn coaching is mijn werk-thuis balans meer in evenwicht gekomen.

Han heeft de kwaliteiten om als coach snel de kern van het probleem zichtbaar te maken. Op een prettige en integere manier heeft hij mij de spiegel voor gehouden. De heldere en praktijkgerichte opdrachten zorgden ervoor dat ik direct kon ervaren hoe mijn gedragsverandering aanvoelde. Ik sta nu rustiger en steviger in mijn werk en mijn balans werk-privé is sterk verbeterd. Echt top!

Han is a coach who can make you feel comfortable because of his quiet personality, but also does not avoid to use his skills to confront you with your own choices and behaviour. Because of his knowledge and experience I was presented for some very usefull models to clarify some processes I was in, models which I still use. I got some real new insights which actually did help me in my decisions and my feeling of being in charge. Thanx Han

Onlangs heb ik deelgenomen aan een persoonlijk coachingstraject. Een beetje sceptisch nam ik deel, wars van te zweverige benadering en ook met het idee inmiddels toch wel genoeg levenservaring te hebben?
Het is dan ook een enorm compliment voor Han Oei dat hij al tijdens het eerste gesprek de kern van het probleem door het stellen van de juiste vragen boven tafel wist te krijgen. In de daaropvolgende sessies kwam ik iedere keer weer thuis met iets om over na te denken en waar nodig te veranderen aan mezelf. Dit in een voor mij precies goede verhouding tussen down to earth en een wat meer spirituele benadering.
Nu is het coachingstraject ten einde en nog steeds heb ik veel baat bij de dingen die zijn besproken en de adviezen die ik kreeg.
Ik kan Oei voor Groei dus bij iedereen aanbevelen.

Dit coachingstraject kreeg ik aangeboden van mijn werk. En ik ben er heel blij mee! Werken met Han bleek een ‘gouden’ ontmoeting. Elke sessie werd toegesneden op wat ik op dát moment inbracht. Daardoor varieerden de sessies: werken met aandacht naar ‘binnen’ laten gaan, oefenen in dialoog, werken met flappen om processen inzichtelijk te maken, lichaamsgerichte oefeningen, steeds zoekend naar positieve ingangen, humor. Het heeft mij inzicht gegeven in hoe ik mijn werk- en leefomgeving zélf positief kan beïnvloeden. Door effectiever communiceren, kiezen voor dialoog, woorden geven aan emoties, milder zijn voor mijzelf en anderen. Erg helpend daarbij waren de samenvattende aandachtspunten die Han mij per mail steeds toestuurde na iedere sessie. Han vind ik een ‘kado’

Wat mij het allermeest heeft geholpen, is het feit dat Han mij liet zien dat het oké is, zoals ik ben. Voor het eerst ervaarde ik een enorme opluchting dat ik niet hoefde te veranderen, dat ik niet fout handelde, Natuurlijk had ik veel te leren, nl. dealen met mijn eigenschappen en zoeken naar balans. Maar de ruimte om daarin te mogen experimenteren (en fouten te mogen maken!) en te leren hebben mij geholpen om vrede met mezelf te hebben.

Minder werkstress en meer Werkgeluk?

Eindelijk werken en leven zoals jij écht wilt!

Ondernemers- en Business coaching

profile-pic
Marieke Schoenmaker directeur Gamechanger
profile-pic
Mark Pertijs Lecturer | Ondernemer
profile-pic
Ilya Broekhuizen Digital Innovation & Transformation Manager
profile-pic
Bart Poot Sociaal ondernemer | Hogeschool docent
profile-pic
Angele Verkaaik Trainer | coach | supervisor | Hogeschooldocent
profile-pic
Richard Greil Co-Founder & advisor at Return on Projects | Project Delivery Manager at FIS
profile-pic
Ingrid Dekker Bestuurskundige
profile-pic
Maurijn Kloek Business analyst
profile-pic
Marieke Griffioen Professional trainer | adviseur | coach
profile-pic
Erik Verzantvoort Zelfstandig ondernemer
profile-pic
Mick Mourits Zelfstandig ondernemer

Han kenmerkt zich door zijn samenwerkingskracht. Hij observeert, analyseert en is ijzersterk in het stellen van uitdagende vragen. Han combineert op een mooie manier zakelijk en menselijk belang vanuit zijn innerlijke leiding. Bent u op zoek om meer succes uit uzelf, uw team of uw organisatie te halen, dan raadt ik Han van harte aan. U zult plezier hebben en resultaten boeken!

Han is een deskundig en veelzijdig coach en bovenal een betrokken mens. De sessies met hem hebben mijn inzicht in mijn eigen gedrag vergroot en me HANdvatten gegeven die van blijvende waarde zijn voor mij persoonlijk en voor de wijze waarop ik mijn werk uitvoer.

Han is een zeer deskundige en inspirerende coach die mij verhelderende inzichten heeft gegeven - zowel werk als privé - waardoor ik in vol vertrouwen stappen vooruit kan doen. Hij verstaat de kunst om je te laten voelen wie je echt bent en wat je unieke kracht is.

Ik kan Han van harte aanbevelen! Ik heb Han ervaren als een man met een goed empathisch vermogen, wat hij heel goed combineert met kennis en tools om te coachen. Dit gaf mij een vertrouwd gevoel en heeft me echt geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling met het maken van balanskeuzes in werk en privéleven.

Han is naar mijn idee een zeer capabele en betrokken coach die op bescheiden wijze aansluit bij de coachee en de vraag. Goede mix van zakelijkheid en resultaatgerichtheid èn aandacht voor meer persoonlijke en spirituele aspecten.

Han is a coach that has the capacity to truly inspire and stimulate people to find and navigate towards their own destiny. He is an involved and humble person with the ability to re-frame perspectives that make you consciously aware of your feelings, thinking and behavior. His integrity makes you feel appreciated and taken seriously.

Han is een kei in speedcoaching. Hij verstaat niet alleen de kunst om binnen 7 minuten straight to the point te komen, ook weet hij fijntjes ratio, bewustzijn en gevoel op één lijn te brengen. Het was een verfrissende ervaring met hem te werken!

Han is een zeer effectieve coach. Met scherpte en inzicht weet hij in ieder gesprek snel tot de kern te komen wat altijd weer tot nieuwe, soms verrassende inzichten leidt.

Daarnaast maakt hij gebruik van de ODC meting waarin competenties en drijfveren met elkaar in verband worden gebracht. Dit heeft mij een veel beter beeld gegeven van mijn werkelijke kwaliteiten en drijfveren.

Han maakt waar wat hij belooft: persoonlijke groei.

Als collega-trainer en -coach en intervisiepartner heb ik achter Han’s eerste-indruk-humble- voorkomen een authentiek, zuiver en ook grappig mens leren kennen met indrukwekkende coach- en trainerskwaliteiten. Han combineert zijn kernkwaliteiten zachtheid en zakelijkheid tot evenwichtig trainer- en coachvakmanschap, waarmee hij in in alle situaties, euforie of ongemak, vertrouwt op zijn intuitie en kennis en de beweging in gang zet die nodig is. Hoe hij dit doet, dat weet ik niet precies, het lijkt op een liefdevolle, doch stevige U-turn waarna hij precies bij datgene uitkomt wat er toe doet. Je gaat met Han op een onbekend avontuur, waarbij je altijd komt waar je hoort te zijn. Dit maakt Han voor mij tot een inspirerende en betrouwbare partner, om mee samen te werken en te sparren.

Ken Han al vele jaren, nu ook een jaar als jobcoach. Han's benadering is professioneel. Door zijn kennis weet hij de kern makkelijk te vinden en stuurt daarbij naar werkbare oplossingen. Zijn werkwijze beschrijf ik als discreet, betrouwbaar en daarnaast ook confronterend in de goede zin des woords.

Han is flexibel en heeft een persoonlijke aanpak met alleen als doel, de client daadwerkelijk op weg te helpen.
Hij luistert aandachtig, en kijkt recht in je hart.
Daar leest hij precies af wat je nodig hebt, om vervolgens bewust te maken hoe je actie kunt ondernemen.
Van harte aan te raden, voor een ieder, die dichter bij zichzelf wilt komen.

Groeien als ondernemer?

Verbinden van je potentieel met het bedrijfsresultaat! 

Organisatieadvies & Programmamanagement

profile-pic
Fréderique Spannenburg Vice President Capgemini Consulting
profile-pic
Robbert van Adrichem Coördinator projectbeheer a.i., Sectorfondsen Zorg en Welzijn
profile-pic
Anoniem Opdrachtgever Financiele dienstverlening
profile-pic
Anoniem M&S Director, International Logistics
profile-pic
Anoniem Directeur Telco

Han is een zeer ervaren adviseur, die door zijn mensgerichtheid en probleemoplossend vermogen steeds weer in staat is complexe situaties te managen. Daarbij heeft hij in het bijzonder oog voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Han is constructief kritisch en leert anderen vanuit een nieuw perspectief te kijken.

Ik heb Han Oei leren kennen als een zeer daadkrachtige programma- en projectmanager. Door zijn effectieve manier van leiderschap kreeg hij zijn doelen tijdig en goed gerealiseerd. Een voorbeeld voor iedereen die in een project omgeving werkzaam is of daaraan leiding moet geven.

Han is er in geslaagd alle stakeholders (business, leverancier en projectteam) op 1 lijn te krijgen, waardoor het gemeenschappelijke doel ondanks de extreme tijdsdruk is gerealiseerd.

Han heeft als programmamanager a.i. programma- en portfoliomanagement binnen de Benelux regio geïntroduceerd. Resultaat is dat de organisatie overzicht heeft gekregen in alle lopende M&S initiatieven en nu prioriteitstelling en voortgangsbewaking kan plaatsvinden op basis van bedrijfsbaten.

Han heeft als consulting lead leiding en uitvoering gegeven aan een projectenportfolioanalyse. Resultaat is dat het MT nu beter in staat is te sturen op haar portfolio, aangezien zij nu integraal inzicht heeft in alle lopende en geplande projecten met de verwachte toegevoegde waarde en benodigde inspanningen/kosten.

Groeien als organisatie?

Meer Impact én Werkgeluk door verbinden van het aanwezig potentieel met de opdracht/taak