Thuisafgehaald.nl wint eerste Change in Business Award

Jury: ‘Thuisafgehaald.nl is sociaal innovatief, brengt mensen bij elkaar”
Thuisafgehaald.nl heeft de allereerste CHANGE Award der Awards gewonnen. Eerder won de website al de Accenture Innovatie Award. Volgens juryvoorzitter Harry Starren is Thuisafgehaald.nl sociaal innovatief en maatschappelijk relevant. “Het is een ontroerend simpel idee, waarbij thuiskoks en eters in een buurt met elkaar in contact worden gebracht. Daarnaast wordt verspilling tegengegaan.” De CHANGE Award der Awards is een initiatief van het zakelijke platform Change In Business voor bewust positief en duurzaam ondernemen.

May the CHANGE with you
De CHANGE Award der Awards was woensdag 12-12-12 onderdeel van het eerste Change in Business congres. Bijna 200 ondernemers uit het hele land namen deel aan workshops, seminars en interactieve sessies rond verandermanagement, dromen zonder belemmeringen, positief ondernemerschap en duurzaam zakendoen.

Als lid van het 12-12-12 facilitatieteam kan ik Change in Business van harte aanbevelen aan alle ondernemers die een bijdrage willen leveren aan bewust en positief zaken doen.

Lees hier meer over Change in Business

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.